Jdi na obsah Jdi na menu
 


VESMÍRNÍ BRATŘI A SESTRY

12. 5. 2012

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ - DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

VESMÍRNÍ BRATŘI A SESTRY

is.jpg

(Promlouvání)

,,Nepodlehejte depresím, vše se jen čistí. Je zapotřebí všemu dát volný průběh a nic nezastavovat, a nic nestavět. Tak to prostě má být ... víme, že neříkáme nic nového pod sluncem, ale připravovali jste se na tuto dobu mnoha staletí ... prostě mnoho, mnoho let!"

,,Jsme s Vámi, protože víme, že nyní ne jen okolo Vás, ale i ve Vás samotných nastal boj. Vaše těla se pomalu přizpůsobují na velké změny a víme, že to ustát není lehké."

,,Velká je únava u všech duchovních bytostí, které jsou již na vzestupu ... ano, jedná se o pocení, kolísání tlaku a probouzení se v noci. To vše bylo předpovězeno, že těla nabývají více na různorodém přeměněném plánu, kde dochází k viditelným a spíše citelným změnám."

,,Prostě se probouzíte, a to nese obrovský význam, a každý v sám v sobě. Každé tělo požaduje změnu jiných rozměrů, jelikož každý jako lidský jedinec nese odpovědnost sám za sebe, a tak jak se chová ke svému tělu, tak bude mít možnost vibrovat na určitých frekvencích. A buď to ustojí, anebo ne - je to jen na něm samotném."

,,Každý má možnost se stát právoplatným členem galaxie z pohledu Mít se rád, protože to je základním stavebním prvkem těla a v těle, a základem ke svým bližním - láska všeobjímající a vskutku velmi věrná, a vysílána z těla každého jednotlivého člena lidské společnosti. Podle tohoto vyzařování je tělo buď připravováno ke vzestupu, anebo je utlačováno a potlačováno na nynější úrovni ke středu země, kde má těžké vlastnosti boje v myšlenkách nečistých a velmi neblahých."

,,Vše a všichni mají svůj právoplatný jev, který je přece největším bodem a nejčistším plánem v Univerzu. Příjme každého hodnověrného služebníka mezi sebe s unikátním přístupem sám k sobě, ale i k ostatním jedincům oné doby, který je tady, ale ještě nadchází."

,,Vaše a Naše myšlenky jsou neustále zrající a uzrávají každým dnem pod nátlakem oných špatných dob, a také se vyvíjejí k uspokení tady v Univerzu pod určitými úhly pohledu."

,,I přesto všechno jsou jedinci, kteří vnímají ono dění kolem sebe v chaosu, ale oni sami se nacházejí v opravdové části klidu svého nitra. Vytrvávají v oněch bodech života s láskou a přiměřenou snášenlivostí. Jsou i oni sami pozměňováni jak okolnostmi, tak také sami sebou. Berou vše s lehkým srdcem v očekávání kýženého výsledku, který se jim dostaví. Protože věří v lepší časy, věří v uzdravení společnosti a věří sami v sebe pro určité objímání se s láskou a snášenlivostí lidí kolem sebe."

,,Vykonávají úlohy, které jsou si vědomi splnit a jdou i přes ony překážky, které mají svůj záměr nekompromisně pojídat lidi svými názory všude, kde se tito neprocitnutí lidé podívají."

,,Proto Vy probuzení, dbejte na tyto lidi, aby jste jim ukázali anebo je přiváděli na cestu poznání přes trampoty všedních dní. Buďte citliví k těmto lidem a nechejte je vyjít ze svých ulit na láskyplnou cestu. Děkujeme !"

Vesmírni bratři a sestry.

Promlouvání přijala ALDERONNARA

Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )