Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVĚTELNÉ BYTOSTI

14. 8. 2012

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

SVĚTELNÉ BYTOSTI S LÁSKOU

 b894f9e155_61089878_o2.jpg

(Promlouvání)

,,Nebojte se, lidé, rok 2012 nebude tak hrozný jak se zdá. Je to jen pochopení reality, která vás vede špatnou cestou jinam a jinak, a z jiného úhlu pohledu."

,,Všichni, kdo se zajímáte o toto dění, které již probíhá a má ještě výzyvavěji nastat v nejbližší době je největším zastrašováním a je jen maskou, kterou si musíte sundat sami, až pak pochopíte smysl vašeho života, a života vůbec, a to i kolem vás, nebudete se bát."

,,Jste jedinci mnoha metod, které nyní vyvstávají na povrch. Nacházíte se svými myšlenkami stále venku, protože to požaduje chaos, ale hlavně se zklidněte, a nacházejte se uvnitř sebe, kde se máte soustředit. Soustředit se na své nitro, které vám vydá zprávy a informace jak máte nyní postupovat, a jak by jste již měli přestat hrát tu omšelou úlohu lhostejnosti a nespravedlnosti, zloby, nenávisti a ubližování. Krutosti páchané hanebně jeden na druhém."

,,Prozřete a probudíte se, pokud jen a jen se semknete se svým srdcem a budete naslouchat jeho hlasu - hlasu duchovního srdce, jenom to vám může být užitečné v té prázdnotě a strachu, které nyní prožíváte. Semkněte se společně, a zažijte prosvětlení láskou, a až pak budete přijímat mnohé odpovědi na své otázky dnešní doby."

,,Jsme také tady My - Bytosti Světla s intenzívním opodstatněním této doby. Jsme rádi když vám můžeme pomoci, a to jen tehdy, když nás žádáte, jen tehdy jsme připraveni pomáhat v jakékoli láskyplné otázce. Vibrujeme totiž na láskyplné frekvenci a tak nás mohou slyšet a cítit jen ti lidští jedinci, kteří vibrují na stejné láskyplné frekvenci jako my sami. Pak je naše spojení jak telepatické, tak i jisté cítění neboli vizuální možné."

,,My těmto jedincům pomáháme, aby oslovovali jiné lidské jedince, kteří jsou připraveni k otevření a přijetí duchovních hodnot, a aby je vstřebávali a porozuměli jim v největší možné míře. Jsou pak dalšími pilíři, kteří spolupracují buď již vědomě s námi, anebo ještě nevědomě, ale již mají úkol a jistou zodpovědnost, která je již v jejich nitru vibrující a oni sami již vědí, že mají vykonat určitý úkol a přijímají Boha, a až pak teprve další nanebevzaté mistry, aby je vedli."

,,Dávají tak šanci sami sobě se dále otevírat, a tak čerpat a přebírat informace, které je povznášejí a oni sami si pak dělají úsudek o tom - kde, jak a kdy pokračovat. Maji před sebou mnoho úseků, aby je splnili, ale to je popohání k další tvůrčí činnosti, která má sílu ve svém vyobrazení, napsání, vyhotovení ... je to niterní volání dalších jedinců této doby. Stávají se stále rozvinutějšími pro sebe samé, ale hlavně pro bližní své. Sledují svou houževnatost a sílu, která je jim dávána při každém úspěchu, který vykonali pro lidi. Pečují pak o své okolí velmi vědomě i o své příslušníky rodiny, a dávají jim pokyny o své duchovní podstatě."

,,Vysledují a vyhýbají se všem hrubohmotným špatným procesům jenž je ničí, a protestují proti různým technikám, které poškozují lidi a také planetu na které žijí. Vidí a uvědomují si nevědomost ostatních, a tak se snaží pracovat ve velkém vypětí a úsilí. Stačí jim málo spánku a hodně pozitivních aktivit pro záchranu lidstva a všech tvorů a planety Země. Mají nepředstavitelnou sílu plnit úkoly, které jim přicházejí přes srdce na mysl, a tak nehrají již hru a nejsou již loutkami. Mají hrdost, že jsou tady v nynější době a mohou pomoci. Jejich útlocitnost, nesobeckost a hlavně nenáročnost je jim vzorem. Nenechají se strhnout tlacháním, poblouzněním a jinými nešvary, a hlásají pravdu, která je v nich samotných zakořeněna. Vedou rozhovory s jinými lidmi a soustřeďují se na pomoc, kde je potřeba. Využívají mnohá setkání v předávání informací od Nás Světelných Bytostí, které jsou v tom okamžiku velmi potřebné. Nechybují, protože jsou otevřeni v příjmu našich informací, které jimi protékají, a oni sami se tak aktivují v této oblasti, kterou vy nazýváte Channelingem nebo-li Telepatií. Naše vědomí se sjednotí s vědomím přijímajícího, a i když ještě otázka není vyslovena, ta určitá osoba dostane bleskovou odpověď. Takto se naladíme jen na jedince s plnohodnotnou láskou a čistotou svého srdce. Milujeme vás a přejeme jen samé probouzející se jedince v prozření reality, která je jen hrou !"
Vaše Světelné Bytosti s láskou.

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )