Jdi na obsah Jdi na menu
 


STRÁŽCI ČASU

30. 11. 2011

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

STRÁŽCI ČASU

136.jpg  

(Promlouvání)

,,Pozdravujeme s láskou všechny Ty dobrosrdečné lidi, kteří s námi spolupracují, ale i Ty, kteří se teprve o nás dovídají!“     

 ,,Jste opět všichni někde jinde, a to dále na své pozemské cestě. Ano, my Vás pomalounku navádíme a s poklidem se díváme nebo-li pozorujeme, jak se Vaše těla a duše stále více a více rozvíjejí pro Naši vzájemnou spolupráci."

,,Velice si u Vás ctíme, že ačkoli jste zaneprázdnění denní pracovní rutinou, nezapomínáte na Nás, a to doopravdy pak funguje tak, že stále nasáváte kontaktérskou epochu, která ve Vás vyzrává a uzrává pro Naši vzájemnou spolupráci. Celý vesmír o Vás ví, i když někteří z Vás si to nepřipouští.“

,,Ano, jste jednotkou v celku, a to je důležitá činnost, kterou jste si uvědomili. A to tím, že sami se sebou pracujete a jdete tak vlastní cestou bez přetvářek a s nasazením. I když Vy sami to tak nepociťujete, ale věříte si, a očekáváte to samé i od Nás. Jste jedněmi z Nás a my Vám jako kontaktérům jsme zcela otevření v hledání nových hodnot, které Vás všechny mohou obohatit a Vy tyto hodnoty pak předáváte dále. Jsme takoví ti Vaši STRÁŽCI ČASU v bezčasovosti a s neopomíjením Vás stále vedeme Vaši učenlivou cestou.“  

„Máme také, co do činění s mnohými lidmi, kteří se na nás navážou a chtějí mnohé nechybné kontakty překonat svým překrucováním o Nás pro Vás. Je to neosobní výmluvnost, která vroste do každého jedince špatnou zprávou a vznikne tak dezinformovanou mezi lidmi, která pak vzroste neideálně v Náš neprospěch.“

,,Děkujeme Ti Alderonnaro za Tvůj přístup k nám a zapsáni našeho rozhovoru - dalo by se říci za zveřejnění informací, které jsme Ti předali !“

,,Já Vám také děkuji s pokorou za přijatá slova, která mají pravou hodnotu v těchto dnech !"

Promlouvání přijala ALDERONNARA

Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

 Vysvětlení

Kdo jsou STRÁŽCI ČASU

,,Pamatujte si, že STRÁŽCI ČASU vedou Váš vesmír po určité dráze a dokáží se pohybovat bariérami času. Vytvářejí ve Vašem vesmíru části a úseky, které umožňují vesmír spojovat. Energie se pohybují z jednoho úseku do druhého a určité díly zůstavají odděleny - to je čas, jak ho znáte."

,,Pamatujte si, že energie se vyskytuje ve všech věcech a Vy jste součástí Prvotního Stvořitele. Prvotní Stvořitel je na cestě oddělení, takže může dojít k jeho většímu pochopení. Tak STRÁŽCI ČASU udržují vesmír na živu tím, že jej nechávají oddělený."

,,Máyové se sami nazývali STRÁŽCI DNE. Jsou také STRÁŽCI ČASU. Jsou samozřejmě spojeni s PLEJÁDSKÝM systémem, jsou mistry ve vstupování a vycházení z časových událostí. Také dokáží skvěle vytvářet časové zámky - zahrazují věci překážkami, aby události mohly být přímo před Vámi a Vy jste je vzhledem k časovým zámkům neviděli. Časové zámky zabraňují Vašemu VĚDOMÍ vnímat souběžný čas."

,,Máyové položili, pokud jde o čas, základy pro události, které se mají přihodit v této době."

,,STRÁŽCI ČASU, kteří řídí události, jsou jako SVĚTELNÉ KOULE s paprsky cestující do mnoha různých realit a směrů. Mayští STRÁŽCI ČASU uměli na Zemi zakotvit údaje, které dávaly smysl budoucím generacím, protože byly multidimenzionální. Mohli cestovat časem zpět, kupředu a stranou a jejich civilizace byla založená na cestování v čase. Máyové chtěli vytvořit paradigma, popis toho, co se stane, cykly, jimiž Země prochází, a cykly času založené na KOSMICKÝCH BRANÁCH. Zemské cykly se Sluncem, Měsícem a planetami ve Vašem solárním systému mají významný účinek na Vaše fyzické elektromegnetické tělo."

,,Mayové pochopili, že Země je zapojena do většího systému rotace než jen do slunečního systému. Ten systém rotace byl založen na různých numerických děleních. Máyové vytvořili a definovali čas ve Vašem systému na základě svých znalostí, že Jste součástí mnohem větších cyklů."

,,Bylo mnoho různých skupin Máyů STRÁŽCŮ ČASU, kteří přicházeli v různých okamžicích, aby pracovali a hráli si s trojrozměrným časem. Máyové byli na Zemi mnohokrát před tím, a před mnoha tisíci léty. Mohou se pohybovat k závěru vesmíru stejně snadno jako k jeho začátku. Jejich úkolem je zajišťovat, aby všechny úseky vesmíru fungovaly a ke kolapsu došlo v pravý čas, aby nenastal předčasně. Vnímejte své spojení s mayskými STRÁŽCI ČASU a otevírejte se klíčům, které pro Vaše objevy připavili."

,,Vzhledem k tomu, že Máyové byli STRÁŽCI ČASU, mohli se evakuovat ze Země, Vědomí si toho, že jejich úkol byl splněn. To je jedno z největších tajemství Májů - znali datum a čas."

,,Kalendář Mayů přesně ukazuje cykly. Znali den svého odchodu a připravovali se na závěr. Věděli, že jednoho dne jejich čas zde končí a budou muset opustit planetu. Byli dopraveni do jiné fyzické dimenze. I když ve skutečnosti Mayové ještě ve velké míře existují, vzkvétají."

,,Mayové znali všechny souvislosti svého poslání a proč sem přišli zasazovat klíče pro budoucnost, která je nyní. Věděli také, že jejich znalosti a klíče jednou objeví SVĚTELNÁ RODINA - VY. Někteří lidé již tyto klíče objevili."

,,KLÍČE VĚDOMÍ se pohybují časovými zámky Mayů, SRÁŽCŮ ČASU, kteří otevírají mnohé zámky na celé planetě."