Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předali vám tato slova vesmírní přátelé z GALAKTICKÉ FEDERACE SVĚTŮ pro váš posun - Slova povzbuzení Eleny Danaan

9. 5. 2022

heartheartheart DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ heartheartheart

(Promlouvání)

Předali vám tato slova z GALAKTICKÉ FEDERACE SVĚTŮ pro váš posun

Mnoho času uplynulo, ale vy na Zemi - Terra to nijak nepociťujete, protože jste v kole časových limitů, ale i pásem, které nemají obdoby. Dnes ani zítra nenastane ten správný čas, který tolik toužebně očekáváte, vy probuzení.

Jste ještě neustále jednou nohou v minulosti bytí. Vaše přání, jsou ale tak vehementně ukotvená ve vás, ve vašem skrytém nitru. Je potřeba poodhrnout závoj nevědomí, aby, jste se mohli dostat do popředí vašich tužeb a přání.

Nebrzděte se sami v sobě, nebrzděte ostatní od jejich snů a nezastavujte vaši fantazii, i druhých. Ba naopak, podporujte svobodu slova, svobodu myšlení a svobodu prohlašujte nejprve ve svém srdci a pak ji dávejte ven svým umem, který je velmi vstřícný ke všemu a všem.

Nepřestávejte uvažovat nad věcmi a lidmi, situacemi s láskou. Podávejte si ruce pro pestré dny a naslouchejte svému vedení své utlačované duše, která má mít již zelenou pro další své projevy a výjevy.

Doufáte, stále doufáte, ale nic pro to neděláte! Nikdo za vás nic neudělá, už nechcete být loutkami přece! Loutkový systém je pryč jen doznívají jeho výstřelky a nahání vám jen strach, který bude brzy pomíjivým.

Jste v situacích, které byly předurčeny spousty let dopředu, ale vy všichni jste někde u srdce a ve se svém srdci cítili, že musí přece přijít změna, vytoužená změna, že takové hrotící se situace nemohou přece být do nekonečna.

A ejhle je tady změna, která nastala, ale vy si myslíte, že je to jen blud a přelud. Ne, není… Jste jen zmateni v kole času a bezčasovosti.

Mnoho z vás nerozumí sami sobě a všemu, co se kolem vás děje a odehrává. Rozumíme vám, protože jste spoustu let spali a poslouchali prolhané názory a také jste byli ustavičně nuceni a donucováni v mnoha ohledech a případech, poslouchat na slovo.

Vše bylo špatně, a vše je špatné ještě ve vašich srdcích. Hlavně rozum je stále blokován a vaše oči zaslepené. Vaše názory nyní můžete říct a nebát se zastaralého systému. Nebojte se hovořit pravdu všude tam, kam přijdete! Nepřesvědčujte, ale pomalounku rozpomínejte i ostatní na jejich právoplatný život ve svobodě, míru, a hlavně v lásce.

Jste tady jeden pro druhého v životě, jste tady jeden pro druhého jako lidský rod, který se nemá navzájem likvidovat špatným myšlením, krutostmi a válkami. Přece chcete žít, přece chcete, aby vaše rodiny žily ve zdraví, a ne v znepokojení nad každým nadcházejícím dnem.

Buďte hlavně sami sebou s neskrývanou radostí a s úsměvem, že vše je za vámi a vy tak můžete rozvíjet svou fantazii, popustit uzdu svým vyjádřením a otevřete své srdce celému světu!

Předali vám tato slova vesmírní přátelé z GALAKTICKÉ FEDERACE SVĚTŮ pro váš posun, který byl zastavován hlavně strachem, který byl ve vás pěstován již od kolébky a hlouběji ve vás zakořenil, aby, jste se poddávali krutému systému, který vás zotročoval na každém vašem kroku, že nic neumíte, že jste jen loutkami a že vaše hra, je již předem prohraná!

Vše se děje na základě pro váš vzestup, který je očekáván s netrpělivostí mnoha vesmírných bytostí, které na vás dohlížejí, předávají vám informace a poukazují na vás jako jednotlivce, kteří by měli již konečně odblokovat své myšlení a nastoupit cestu poznání bez překážek a příkazů.

9.5.2022

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

Fotografie „Solaris“

Foto - megapixel.cz

Poslechněte si s otevřeným srdcem také

Slova povzbuzení Eleny Danaan ze dne 2.2.2022

CZ titulky

https://www.youtube.com/watch?v=cGsymlTaUwo

heartheartheartheart