Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předali vám PŘÁTELÉ Z VESMÍRU 6.3.2022 a 22.3.2022

6. 3. 2022

heartheartheart DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ heartheartheart

(Promlouvání)

6.3.2022

Předali vám Přátelé z vesmíru

VZNIK VESMÍRU 2. ČÁST

Foto - youtube.com

Co se to vlastně děje?!

    Co se vlastně děje, víte moc dobře všichni, ale nechcete si to jenom přiznat. Vaše Země se hroutí pod tlakem nepřejícných bytostí. Vlny dobra a světla přicházejí z nebe neboli z vesmíru. Ale temné bytosti se nechtějí vzdát. Jejich potrava jim najednou hoří před očima s tím, že lidé se nevzdávají a bojují.        

    Nevyšel jim prostě plán s coronavirem, jenž byl detailně a velkolepě připraven s tím, že lidé budou pohlcení strachem a coronavirus je bude pohlcovat den, co den tím, že budou propadat zoufalství a nechají se všichni očkovat. Tak vlastně podlehnou tomu, čemu se říká fáma na všechny strany a do detailů.

    Nedávali si jinou možnost, než, že prostě zvítězí na všech frontách. Ale ejhle, spousta lidí na planetě Zemi je již vzbuzených neboli probuzených, tak se dostali do bodu, který jim zkřížil jejich plány na celé čáře.

    Lidé prohlédli tento plán a zpochybnili všechny vakcíny, které jsou opovržením pro lidské bytosti. Svoje nastolené plány, které tak vehementně selhaly, musely být okamžitě vystřídány dalším plánem, který byl přichystaný v záloze.   

    Nemají jen tak svou útočnost v povaze danou, jsou velmi pečlivě vyzbrojeni bezcitností a nutností vítězit za všech okolností. Donutí každého přejít do útoku, který je pak velmi silnou zbraní v útočnosti nejen jednotlivce, ale celých skupin nenasytných chamtivců. Jsou nemilosrdní bez uzdy, která je nechává si dělat, co chtějí.

    Přirozenost u nich neexistuje a nikdy existovat nebude. Nejsou primitívní, ba naopak, jsou vyzbrojení mnoha technologiemi, které vy si ani nedovedete představit, ale prostě jsou chladní. Proto si myslí, že vás mají v hrsti.

    Ale není všem dnům konec! Určitě i ve vašich lidských rasách se opět naleznou jedinci, kteří myslí logicky a jsou vyslanci, aby se s nimi poprali. Ne technologicky, ale velmi citlivě, a to svým srdcem, a také svým mozkem promýšlí své plány, které uskuteční.

    Nejste neteční, protože dobře víte, že láska dokáže zázraky. Vy jste zázrak sám o sobě, stvořen vesmírem s jeho energií, která je ve zdravém smyslu života vždy použitelná, na to nezapomeňte!

    Technologie jsou jedná věc, ale lidská myšlenka také dovede zahájit útok proti agresorům a protivníkům. Nezapomínejte, že vaše cesta začala a nebraňte se svým nápadům, jak proměnit svou sílu, která je vibrací vesmíru a pozemského života. Ukládali jste si své znalosti, proto přemýšlejte nad novými akcemi, jak pohlcovat zlo a nepřejícnost bytostí, které vás uzurpují a svrhávají do pomyslné propasti.

    Ale jste ještě tady, plní síly a emocí, které zažíváte a vidíte všude kolem sebe, co se děje. Dejte hlavy dohromady a přejděte tak k velkolepým plánům k záchraně vás lidí a vašeho světa. Nesmí se vám dostat ještě dále pod kůži, jak to bylo v jejich plánu, aby vás vyhladili. Ale dejte se vyvést z omylů, které vám denně předkládají, jak jste malí a bezmocní!

    Braňte sebe a celý svůj svět v myšlenkových pochodech o míru, lásce, dobrotě a pokoře. Že život je jedinečný a právoplatný pro každého lidského jedince. Zastrašování a jejich síla, bude tak potlačena a znehodnocena.

    Hlavu vzhůru s pohledem do nebes a do vesmíru, že vaše Zem je právoplatnou planetou v nekonečných dálavách s energií proměnlivou, ale přesto přesnou ve všech směrech a ohledech.

Předali vám Přátelé z vesmíru 6.3.2022

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    Předáváme poselství, která si zaslouží tak zvané Boží světlo spatřiti a viděti!

    Ano, jsme tady pro krásu Země a planety Matky, a postrádá ty, ty nadané a schopné v pomíjivosti v čase pozemském.

    My všichni tady přihlížíme a zdá se nám, že vaše Matka planeta Země, den ode dne chřadne a ztrácí svou rovnováhu sama sebou a v patách má lidi, kteří k tomuto skonu přispívají mílovými kroky!

    Ať se vzbudí již konečně lidé, probudí a zburcují všechny ty pochybovače a bezprávní způsoby života a žití. Přes všechny nástrahy a přes všechna varování, stále se potvrzuje jejich nezájem a plýtvání zdrojů těžbou ze vnitřku planety, ale dost již také odpadků a odpadu, smogu a jiných tak těžkých škod, jako je otrava vzduchu a půdy!

    A co potom dnešní dobře maskovaný děj, který mává na všechny strany se všemi lidmi po stránce psychické i fyzické? Je to vydírání lidské rasy po všech stránkách, neochota pustit a spustit lásku a dopřát konečně lidem svobodu bez omezení. Politika je největším nepřítelem lidstva, peníze nejrozsáhlejší podvod a katastrofou pro všechna pokolení, a války pak jsou toho součástí.

    Nespěte už, a proberte se z mrákot! Projděte tunelem času a rozpoznejte určitá omezení, jinak svět nebude a není! Zpomalte vaše bystré oči, protože to jsou ony, které vás přivádějí k úžasným soudům nepředstavitelných bludů a pojmů mnohačetných vad a kazů. Naopak, postůjte a otevřete oči dokořán, ale hlavně v klidu, pak přijdete na to správné vnímání světa kolem vás.

   Projednejte otázky, které burcují k projednání neodkladně a s vykřičníkem! Dejte hlavy dohromady a utužte vztahy a hromadně promlouvejte, jak k sobě samým, tak i k obrovským masám lidského druhu. Oni mají právo žádat, a vědět vše o sobě, ale také i o jiných civilizacích, které je jistě budou fascinovat! Lidé se mají informovat o každé změně a o ledajakém projevu, který se uskuteční buď po jejich boku v těsné blízkosti i dále tam, kde jsou informace od ruky, ale běžně, a hlavně pravdivé bez lží, kamufláží v novinách, televizích, mobilech…

    Svou nevyčerpatelnou studnu vědění si mohou lidé stále doplňovat, a tak předcházet přírodním katastrofám, dalším neshodám v přírodě.

    Jsou zde také zastoupeni v určitém procentu novodobí pokračovatelé starších již zaniklých civilizací, tak jim dejte šanci a hlavně slovo, které má obrovskou váhu a osloví další a mnohé hledající pro pokračování. Silou vůle myšlení najdou tak schůdnou cestu k záchraně matky Země a lidstva jako takového.

    Prošli jste dlouhý kus cesty a budovali jste i bořili. Nyní spěchejte z ústraní, a když přijde ta pravá chvíle, sejměte roucha a prohlaste Mír a příchod nového a krásnějšího světa!

    S úctou a poděkováním za vyslyšení a také za předání.

Vaši vesmírní přátelé neboli bytosti lásky s porozuměním a schopností takto vám pomáhat. 22.3.2022

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

heartheartheartheart