Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEŽÍŠ promlouvá - původním jménem MANOROVITA

7. 1. 2012

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ 

JEŽÍŠ promlouvá - původním jménem MANOROVITA, je diplomatem za rod AFIMAS a je od začátku roku 2022 na Zemi.

 jkristus.jpg

(Promlouvání)

  ,,Děkuji Ti Alderonnaro za Tvou vstřícnost ke všem lidem, jdeš svou cestou bez pozastavení. Někdy nevěříš svým očím i uším, co k Tobě samé doléhá! Je to nestoudnost lidí, kteří smýšlejí špatně a mají nejšpatnější myšlenky, je to jako šlehání bičem ostrým a nedůtklivým k lidským slzám a prosbám."

,,Nejsou všichni vinni v tomto životě, protože vinu si nesou již z minulých životů. Ale nejsou ani nyní bdělí, vrhají se po hlavě do všeho, co se jim zdá být krásné! Ale není všechno zlato, co se třpytí! Třpytkami se dá zlákat kde, kdo.“

     ,,Ale jsou jedinci jako ty sama, kteří jsou odvážliví k výstupům svého srdce, a napravují co se dá. Nechtějí zášť a zlobu, a proto bojují jako praví Bojovníci s láskou a pravdou, a uzrávají stále každým dnem v silnější to soupeře Pravdy ve Slově a v odhodlání se postavit a čelit útokům ze zákeřných řad lidství. Neústupně jdou vpřed jen s prostředky, které jim zajišťuji oporu a ochranu a ta je v nich, je to jejich srdce, které se staví odporu, a které vše prosvětluje. Je v nich Království Boží s největší slávou a s Nejvyšší Pravdou."

,,A já Ježíš stojím stále v čele těchto mých Učenců neboli Bojovníků, kteří se umí bít jen myšlenkami se soucitem v ústrety novým zítřkům. Jsou to Oni mi oddáni Bojovníci se ctí a čestností, kteří Ví a Vědí, co očekává množství těch, kteří Neví - Nevědí a přesto si tito myslí, že jsou pány sami nad sebou a nad vším duchovním, co existuje po mnoha tisíciletí před nimi."

,,Chci jim otevřít nejprve oči a očistit tak jejich duši prozřením, pak přijde obrat k lepšímu, k tomu zodpovědnějšímu, a to k záchraně lidstva, tvorů a planety Země s životem bez přetvářky, lží, ponižování a vyvyšování se!“

     ,,Největším jedem je plýtvání zásob Země, a utrpením je, se dívat na lidskou rasu, která vše dělá s normálním děním, které nenese v nich žádné trápení. Je to vše takovou samozřejmostí, až to je nemožné."

,,Co docílí a čeho docílí, je to jen na nich a v nich. Jsou přeci jen lidé a přesto se chovají jako ovládané stroje a loutky, které nemají svůj úsudek.“

  ,,Přišel jsem, abych promluvil, nastal čas!"

,,Jen někteří jsou natolik zralí, že to přečtou a dají dále! A proto prosím, je třeba vykonat rozhodnutí, aby se má Slova mohla dostat dále. S uvědoměním lidských jedinců je tato cesta správná!"

,,Pokračujte Vy všichni mi Učenci a Bojovníci ve Světle Pravdy a Pokory a hlavně v Lásce!“

,,S úctou k Vám promlouval Ježíš!“

,,Děkuji Ti Ježíši z celého mého srdce!“

,,Není zač Alderonnaro. Já jsem velmi rád, že má Slova se dostanou tam, kam mají …“

Promlouvání přijala ALDERONNARA

Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )