Jdi na obsah Jdi na menu
 


CORONAVIRUS, budu to diktovat pomalu...

5. 12. 2020

 heartDUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ heart

Obrazek

(Promlouvání)

CORONAVIRUS, budu to diktovat pomalu...

,,Takže coronavirus je teď pro vás velkým problémem číslo jedna. Ale z našeho pohledu, to není až tak velký problém, protože je vše nástraha oněch iluminátů. Mají totiž sami obrovský problém v tom, že ztrácejí pevnou půdu pod nohama a tak se brání jak můžou. Jsou v tom jak se lidově říká, až po uši. Nevědí si už rady, jak zastavit probouzení lidstva a také, že se rodí na Zem velmi uvědomělé děti a jedinci."

,,Prostě již nemají zelenou, ale problikává jim již neustále červená a co to znamená? Že jejich vláda pomaloučku krok za krokem končí. Pořád si ještě myslí, že vše můžou zvrátit, proto vyvolávají strach a paniku mezi lidmi. Zneužívají člověka proti člověku, a s násilím se chopí myšlenek a ty pak vnucují jedincům, jen aby se mohli dostat opět k moci."

,,Ale lidé se ve všech končinách bouří a z celého svého srdce cítí zradu pohlavářů svých zemí. Nenechají se již balamutit podrazy, zneužíváním a jinými okolnostmi ke lžím, které vedou ke ztrátám a jiným podlým činům."

,,Myslí si, že jsou ve slepé uličce a nemohou už nic dělat, ale opak je pravdou, vše se prohlédne, i ozbrojené síly nakonec složí zbraně a budou stát na straně obyčejného lidu. Vše je jen lstí, aby lidé poslouchali a nechali se opět vést jako stádo ovci s beranem, který jim bude určovat směr."

,,Coronavirus se stal jedním z útočných zbraní proti lidem, jenž byli velmi poučeni ve svém životě a otevírali se pomalounku nové epoše poznání a žití. Tam udeřili, tam uspěli, aby tito lidé byli pozastaveni a pak úplně zastaveni a ochromeni ve svém běžném životě a jednání. Aby se začali ze strachem třást sami o sebe a své bližní."
,,Jsou neustále ve střehu a jen ti jedinci, kteří jim vyhověli, jim museli opět vyhovět pod nátlakem, který na nich vyvinuli určitým způsobem. Jsou to nevděčníci si myslíte, ale tito lidé jsou jen otroky systému, který jim nakazuje, co mají a musí vykonat a udělat. Oni nemají svou vůli, jsou donuceni poslouchat bezodkladně za jakýchkoliv podmínek stranu oněch těch, kteří jim vládnou s pevnou rukou a manipulují je vědomě i nevědomě. Odsuzujte jenom ty, kteří jim nuceně kroutí hlavami a oni musejí jen přikyvovat. Jsou nástrojem nyní zla pro vyhraní boje tady na Zemi."
,,Přijměte od nás všech srdečné pozdravy a hlavu vzhůru, nedejte se zastrašit, již nemají tolik sil, aby vám kladli neustále překážky, buďte ve střehu, ale nenechejte se opíjet rohlíkem. Vy jednejte dle svých srdcí a pak můžete jistě přijít na obranný systém a to láskou, vírou ve spravedlnost a vyšší vedení!"
,,S úctou k vám lidem Azmair z Mezigalaktické Federace Světů."
Azmair

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy!

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )