Jdi na obsah Jdi na menu
 


BYTOSTI ZE VŠECH KOUTŮ VESMÍRU

21. 12. 2020

heartheartheartheart

 heartDUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍheart

přátelé z Vesmíru :: ČLOVĚK JE DUCHOVNÍ BYTOST
FOTO - vesmirni-lide.cz
BYTOSTI ZE VŠECH KOUTŮ VESMÍRU
(Promlouvání)
Ano, Alderonnaro jsme tady.
,,Je tady také nová vlna reality šou, ale také vlna duchovní, velkolepá, dalekosáhlá pro všechny lidi na planetě Zemi. Jste nyní v dění věci velmi závažných pro Váš nynější život a pro životy všech, kteří přijdou po Vás. Jste mezníkem v této tak obsáhle době. Jste stvořeni a vytvořeni zrozením, které jste si vybrali na Vaši cestě dalším životem. Přáli jste si, získat zkušenosti na této planetě Zemi, a také jste se zavázali splnit úkoly Vám dané."
,,Ne nejste jen loutkami, jak vám nalhávají, ale jste soupeři a velmi silní soupeři ve hře Svět. A proto také Vás chtěli uspat a nedat vám šanci se probudit, tak vlastně nehrát o nic, ani o seberealizaci v tomto Vašem životě. Naváděli vás ke zničení sama sebe a celého světa tím, že vás chtěli jen pro svou potřebu. Oni sami potřebovali, aby jste Vy byli loutkami a stali se tak jejich vodítkem pro jejich manipulaci s Vámi bez nějakého přemýšlení. Krmili vás deziluzemi o všem a ve všem, aby tak mohli mít nadvládu nad kýmkoli z Vás. Nepočítali, že se vzepřete a budete postupně odhalovat lži a budete odhodláni se bouřit a vzpouzet jejich nástrahám a falešným hrám."
,,Potřebujete podporu a tak jsme tady už mnoha desetiletí, co o nás jednotlivci ví. Ale až nyní v tomto věku Vodnáře se budete dostávat k jednotlivým informacím o nás, a tak získávat porozumění ze všech stran, že jsme s Vámi a pro Vás tady na planetě Zemi, a že smýšlíme v míru."
,,Oni Vás ochuzovali o Naše pravdivé zprávy z vesmíru, oni Vám zahalovali nespočetné informace tak, aby Jsme byli zesměšňováni a hlavně zneuznáváni všemi lidmi."
,,I když někteří z Vás se stali svědky mnoha setkání s Námi, které bylo velmi pozitivní. Ale tito lidé byli okamžitě po přiznání ze setkání s Námi velmi uneseni našim mírumilovným smýšlením ke všem lidem a planetě Zemi, proto byli zastavováni a hlavně zastrašováni ve všech směrech. Také Jim bylo vyhrožováno násilím, které by doopravdy spáchali na kohokoli z vás. Nejednalo se jen u někoho o napomenutí, ale tito lidé byli okamžitě sledováni a nespuštěni již ze zřetele. To bylo pro Tyto lidi velmi těžké. Ostatní lidé dostali strach a tak již nikdy nikdo nepředstoupil s pravdou, která přišla z vesmíru od bytostí, kterým záleželo hlavně na míru téhle planety."
,,Jsme s Vámi a vy hlavně buďte s Námi. Pomáháme Vám i když to nevíte, nevidíte a nevnímáte. Spolupráce je velmi důležitá, ale najdou se lidé, kteří o nás vědí, nezatajují s Námi komunikaci, za to jsme velmi vděčni. Pomalu, ale jistě se dostáváme do podvědomí lidí, že Jsme, tak máme šanci se ukázat v ten pravý připravený čas a ten víme všichni, že přijde."
,,Buďte silní a vykročte do Vodnářského věku tou pravou nohou a se srdcem plným lásky. Také s vírou, že vše špatné se obrátí v dobro se Světlem z vesmíru, které protne tmu a porazí temnotu s jejími bytostmi."
,,Mnoho pozdravů s vějířem duhového světla od bytostí ze všech koutů vesmíru."

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart    heart