Jdi na obsah Jdi na menu
 


AZMAIRE, diktuj...

5. 12. 2020

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

Na chvíli zavřít oči, vesmír se pootočí … | Ženy s.r.o.

Foto - zenysro.cz

(Promlouvání)

AZMAIRE, diktuj...

,,Ano, slyšela jsi slova plné pravdy a to jak o indigových dětech, tak také o křišťálových. A nyní se rodí stále nové silné duše dětí, které přicházejí nastolit mír po všech stránkách. Ať nejsou nejen války ve světě mezi národy, ale ať nejsou hlavně války mezi lidmi, rodinami, přáteli... Ale také ať je již ukončená také ta nejhorší válka, že se doslova demoluje vaše živitelka Země. Matka, která je neustále tolerantní ke svým dětem."

,,Tady je potřeba se zastavit nejvíce, jelikož ničení Země je nejhorší v dějinách lidstva. A to bezohledností a manipulováním ve všech směrech. Jste ti nejzákeřnější lidé , co kdy žili a vaše chování je až neuvěřitelné pro ostatní bytosti ve vesmíru. Proto nová generace, proto jiní nádherně smýšlející jednotlivci neboli duše, které přicházejí z úsměvem vše změnit ve smyslu života a positiva."

,,I když jsou stále mezi vámi jednotlivci, kteří nechtějí dát své otěže ze svých rukou, nic však již nezabrání, aby tyto pomyslné otěže přijali jiné duchovní bytosti. Tím myslím duše velmi positivně naladěné a protknuté frekvencemi na jiných úrovních. Nesou sebou neboli přinesli si svým zrozením jinou strukturu myšlení, které jim bylo umožněno dosáhnout v jiných civilizacích na jiných duchovních úrovních. Nejsou to jen pracovníci světla, ale jsou to geniální bytosti, které jsou zde na Zemi sesláni a vysláni pro spravedlivou pomoc lidstvu a hlavně planetě Zemi. Vaši planetě, která je dočasným domovem jen a jen pro určitý počet lidí, které si sama zvolila. To je také důležitý bod! "

,,To nejen v uvědomování určitých bytostí, že ona sama matka planeta Země ví, co dělá a jak má postupovat. Je na to velmi připravená i na určité stupně svého vývoje společně s vámi lidmi. Nezavrhuje a neopovrhuje jak vy sami. Ona dává šanci každému, kdo má zájem, nebo projeví zájem být ku pomoci všemu a všem, a také ji samotné. Pro určitý věk má vždy vysvětlení, co a jak dělá. Je to její chování a také i ona sama je třeba v přechodu, jako nyní se nachází. Je to vzestup se vším všudy a probíhá to dle regulí. To je také velmi důležité."

,,Vy sami lidé, ale nevidíte a nevnímáte změny, protože jste sami sebou pohlceni a zaslepeni. Vaše kroky by se měli zastavit a dívat by jste se měli nahoru. Tam dostanete odpověď, pokud budete o ni žádat, a stát o ni s láskou a upřímností!"

,,S mnoha pozdravy tobě Alderonnaro a všem dobře smýšlejícím lidičkám, kteří si určitě budou klást otázky s radostí a dostanou odpovědi jen v positivním směru." - Azmair

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )