Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukázka z filmu a kniha - CELESTINSKÉ PROROCTVÍ a knihy CELESTINSKÉ PROROCTVÍ JE V KAŽDÉM Z NÁS a pracovní kniha

17. 12. 2011

 

 

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ - DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

,,CELESTINSKÉ PROROCTVÍ"

,,Film, který dává šanci žitému životu žít pravdivě a v naplnění a to je v pochopení podstaty sebe samého."

,,Hlavní hrdina se vydá do Peru hnán touhou poznat hlubší smysl života. Tuto touhu naplňuje skrze pátrání po Rukopise neznámého původu. Rukopis totiž podrobně popisuje, jakou cestou se bude civilizace v příštím tisíciletí ubírat a jak se bude dále vyvíjet společnost a kultura."

is.jpg

,,Film na základě stejnojmené knihy Jamese Readfielda, který vydal tuto svou knihu ve Spojených státech nejprve vlastním nákladem v nevelkém počtu výtisků. Knížka vzbudila velký ohlas, lidé si začali Celestinské proroctví opisovat a kopírovat a jeho pověst a sláva záhy rostly geometrickou řadou."

Kniha

CELESTINSKÉ PROROCTVÍ

 

 

 

004001.jpg

,,Celestinské proroctví je román amerického spisovatele Jamese Redfielda z roku 1993, který se stal bestsellerem a podle něhož byl natočen stejnojmenný film."

,,Kniha vypráví o fiktivním starodávném rukopise, proroctví, nalezeném v Peru. To prostřednictvím jednotlivých vhledů ukazuje duchovní proměnu, kterou se může lidstvo ubírat a kterou si uvědomuje čím dál tím více lidí. Podle proroctví se nic na světě neděje bezdůvodně, všechno má svůj význam. Podle něj je celý svět tvořen energií, kterou má i každý člověk, a o kterou by se lidé neměli okrádat. Hovoří rovněž o schopnosti řídit se intuicí a o tom, že by si lidé měli uvědomovat náhodné souvislosti a jevy."

Kniha CELESTINSKÉ PROROCTVÍ JE V KAŽDÉM Z NÁS

006421.jpg

,,Kniha nám nabízí nový pohled na lidský život a jeho smysl. Autor vycházel z publikace "Celestinské proroctví" od Jamese Redfielda - nejen výjimečného díla, ale také je svým poutavým obsahem symbolickou vstupní branou do nové etapy duchovního vývoje lidstva."
,,Autor připisuje vlastní komentáře k jednotlivým vhledům a doplňuje části, které zůstaly v původním textu nevyřčeny nebo nebyly zcela jasně zformulovány."

Kniha

CELESTINSKÉ PROROCTVÍ - pracovní kniha

 004002.jpg

,,Kniha je určena těm, kteří se rozhodli žít podle duchovních principů zjevených v knize stejného názvu."
,,Lidem, kteří nacházejí klíč k vysvětlení vlastních prožitků a zkušeností, jejichž smysl si dosud neuvědomovali, a pochopili, že uzrál čas změny našeho způsobu vnímání a přístupu k životu."


 Alderonnara@seznam.cz