Jdi na obsah Jdi na menu
 


Film - NÁŠ DOMOV a upoutávka na film CHICO XAVIER

30. 11. 2011

 

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ - DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

,,NÁŠ DOMOV a CHIKO XAVIER"

,,Film pojednává o člověku, který zemře a poznává svět jako "duše z druhého břehu". Film byl natočen podle knihy Chico Xaviera, která popisuje život jeho duchovního učitele - duše, se kterou byl Chico Xavier ve spojení."

  chicao.jpg

,,Tento film o posmrtném životě, odpuštění, reinkarnci, Boží lásce a také o naší zodpovědnosti za svůj život přinese poznání, co si tvoříme svým žitím, kým jsme a a kam nás naše mysl vede a proč zde vlastně jsme, a co se nachází za branami smrti ? Otázky, které jsou zde zodpovězeny !"

 ooo.jpg

 !!! Na film ,,NÁŠ DOMOV" navazoval film ,,CHICO XAVIER" - je již odstraněn z YOUTUBE, ale zkuste si jej někde pohledat... !!!

,,CHICO XAVIER - film o slavném brazilském duchovnim médiu a světci, podle kterého je natočen film Náš domov."

 ooooo.jpg

,,Fascinující životní příběh média a spiritisty Chico Xaviera (1910-2002), kterého provázel během života jeho nehmotný duchovní učitel jménem Emmanuel, který mu předával učení, které Chico zapisoval a šířil."

emanuel.jpg

Emmanuel

,,Napsal 412 knih, prodalo se více než 50 milionů kopií. Byly přeloženy do 33 jazyků, a 30 knih bylo vydáno v Braillově písmu. Vždy popíral autorské právo na jakoukoliv knihu, nikdy nedostal žádné autorské poplatky, veškeré příjmy věnoval charitativním institucím. Byl 2x nominován na Nobelovu cenu míru."

oooo.jpg

Alderonnara@seznam.cz